Vleesgerechten

Bij rood vlees best altijd rode wijn serveren. Wilt u toch graag wit? Ga dan voor een vollere houtgerijpte witte wijn

Onder rood vlees valt eigenlijk al het vlees van zoogdieren zoals rund, varken, schaap, geit en paard. Maar ook wild zoals hert, haas, eend, gans en wild zwijn vallen onder rood vlees. biefstuk en gehakt behoren ook tot rood vlees. Pluimveevlees (kipfilet, braadkip, parelhoen en kalkoen) is dan wit vlees, ook het vlees van jonge zoogdieren, zoals kalveren, lammeren en biggen wordt traditioneel beschouwd als wit vlees

Gebruik de filter 'Wit of Rood vlees" om onze persoonlijke voorkeur van type wijn te krijgen
 


    free-delivery 
    checkboxBestellen mogelijk per fles
    checkboxScherpe prijzen
    checkboxVeilig betalen
    checkboxLage verzendkosten 
    checkboxGRATIS levering in België vanaf €250 

     
     
    Relatiegeschenken :

    Relatiegeschenk Wijn 

    Agenda:
      
    Meest Verkocht 
    Bestsellers Wine 
    De Prijslijst: 
    Prijs Prix Price PorteVinho 
      
    qr-code-prtevinho
    Volg ons op Facebook, en blijf op de hoogte van alle acties en activiteiten 

     
    Betaalmogelijkheden: