Dao - Casa de Santar

De Sociedade Agrícola de Santar heeft ongeveer 100 ha wijngaard in bezit, 90% zijn rode variëteiten en de overblijvende 10% wit. 40% van de wijnstokken zijn ouder dan 30 jaar, 40 % is tussen de 20-25 j oud en de overige 30% bestaat uit jonge wijngaarden van 2 - 7 jaar oud, nog steeds in groei. 

De casa de Santar behoort sedert eeuwen toe aan dezelfde familie en huidige eigenaar Dhr. graaf van Santar Pedro Vasconcellos de Souza en dit al 13 generaties lang. Casa de Santar is gevestigd in een herenhuis uit de 17e eeuw en omgeven door bosschages en een labyrint van bloemenvelden. De oude kelder verkeert nog altijd in perfecte staat en doet tot op de dag van vandaag dienst als wijnkelder. In deze historische omgeving, die onder meer een rijtuigenmuseum omvat, wordt echter gebruik gemaakt van de modernste technieken om topkwaliteit wijn te kunnen maken van inheemse Portugese druivenrassen

Casa de Santar kreeg in 2007 de onderscheiding "Best Producer of the Year" in het toonaangevende Portugese wijntijdschrift "Revista de Vinhos"


  free-delivery 
  checkboxBestellen mogelijk per fles
  checkboxScherpe prijzen
  checkboxVeilig betalen
  checkboxLage verzendkosten 
  checkboxGRATIS levering in België vanaf €250 

   
   
  Relatiegeschenken :

  Relatiegeschenk Wijn 

  Agenda:
    
  Meest Verkocht 
  Bestsellers Wine 
  De Prijslijst: 
  Prijs Prix Price PorteVinho 
    
  qr-code-prtevinho
  Volg ons op Facebook, en blijf op de hoogte van alle acties en activiteiten 

   
  Betaalmogelijkheden: