Douro - Real Companhia Velha

Real Companhia Velha is één van de porthuizen in Porto of eigenlijk in Gaia. Op 10 september 1756 werd Real Companhia Velha opgericht door de Koninklijke afgezant van Koning Jose I. Samen met de beste wijnboeren uit de hoger gelegen Douro en 'the good men of the city of Oporto' werd Real Companhia Velha belast met de taak van verbetering en behoud van de gecultiveerde wijnstokken. 
Met de officiële erkenning van de Douro in 1758 is deze regio, na Chianti, het oudste wijnherkomstgebied ter wereld. Het was de opdracht van Real Companhia Velha om de herkomstregelgeving te definiëren, uit te voeren en te handhaven. 
 
In 2006 vierde Real Companhia Velha zijn 250 jarige betrokkenheid bij de porthandel. Achter hen ligt een schitterende geschiedenis. 
De visie voor de toekomst is niet veranderd, altijd blijven streven naar de hoogst haalbare kwaliteit om zo historie te blijven schrijven. Port heeft meer aanzien verworven dan welke wijn ook in de wereld en daarom spraken de Europese Koningshuizen over Port als: "Port is de koning onder de wijnen, de wijn voor koningen".
 
Tegenwoordig behoren de kelders van de Real Companhia Velha tot de drukst bezochte van de stad. Een rondleiding begint met een korte introductiefilm over de Duorovallei en de ambacht van het maken van Portwijn. Na deze film maak je een wandeling in de kelders langs de portvaten.


  Loading...


  free-delivery 
  checkboxBestellen mogelijk per fles
  checkboxScherpe prijzen
  checkboxVeilig betalen
  checkboxLage verzendkosten 
  checkboxGRATIS levering in België vanaf €250 

   
   
  Relatiegeschenken :

  Relatiegeschenk Wijn 

  Agenda:
  Herfstdegustatie: 10-Nov-2019
    
  Meest Verkocht 
  Bestsellers Wine 
  De Prijslijst: 
  Prijs Prix Price PorteVinho 
    
  qr-code-prtevinho
  Volg ons op Facebook, en blijf op de hoogte van alle acties en activiteiten 

   
  Betaalmogelijkheden:  
  Tevredenheidsscore: 4.8
  TevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscore

  Good afternoon! I don't know when the delivery will be done. But please or you leave in front of my door or y...

  Beoordelingen