Dão - Quinta dos Carvalhais

Elegantie, verfijning en authenticiteit 

Toen Sogrape de wijnmakerij, een prachtig pand in de gemeente Mangualde (noordelijke Dão), naast Nelas en Alcafache, in 1988 verwierf, zou het project om de regio te revolutioneren een historische mijlpaal worden in de wijnbouw van Dão. Dit mooie en moderne pand, gelegen in de gemeente Mangualde, heeft de beste regionale druivensoorten: Touriga Nacional, Tinta Roriz, Alfrocheiro, Jaen, Tinta Pinheira, Encruzado, Assario, Verdelho, Bical en Cerceal. en stond zo samen met Alvaro Castro van Quinta de Saes mee aan de basis van de heropleving van de Dão.
 
Quinta dos Carvalhais is een referentie in de Portugese wijnwereld en produceert uitsluitend superieure Dão-wijnen van zijn eigen druiven. Met een totale oppervlakte van 260 hectare zijn er slechts 124 wijngaarden. Deze wijn is de maatstaf voor de beste praktijken in de Portugese wijnindustrie.
 
Quinta dos Carvalhais produceert kwalitatieve wijnen die de wildernis waaruit ze ontsproten zijn en het graniet dat hun ziel uitmaakt, trotseren maar zich toch als zacht en elegant ontpoppen. Ze trotseren de tijd, rijpen jarenlang en brengen dan het beste dat de Dão te bieden heeft, want dit zijn verfijnde wijnen. Bovendien weerspiegelen de wijnen de passie van een oenoloog voor de kunst van wijnbereiding, waardoor al hun pracht en praal tot uitdrukking komt.
 


  free-delivery 
  checkboxBestellen mogelijk per fles
  checkboxScherpe prijzen
  checkboxVeilig betalen
  checkboxLage verzendkosten 
  checkboxGRATIS levering in België vanaf €250 

   
   
  Relatiegeschenken :

  Relatiegeschenk Wijn 

  Agenda:
    
  Meest Verkocht 
  Bestsellers Wine 
  De Prijslijst: 
  Prijs Prix Price PorteVinho 
    
  qr-code-prtevinho
  Volg ons op Facebook, en blijf op de hoogte van alle acties en activiteiten 

   
  Betaalmogelijkheden: